Translate to your language/Traduisez/Traduzione

jueves

Texturas rurales (XII)

En la primera foto mi idea era llevar el retoque al abstracto para emular un cuadro de Paul Klee. Pero decidi dejarla tal cual.
En cuanto a la segunda foto "LA VI", paseaba en semitrance creativo por un antiguo pueblo medieval cuando observé lo que los arquitectos llaman una "cata" o prueba de que estructuras hay tras un muro. El resultado me recordó la téxtura gráfica de las obras de Tàpies. Ese miligramo de locura al que el arte obliga.

Esos paseos en busca de "LA FOTO" son algo que me llevaré de esta vida. Los suelo hacer sólo, dejando mi mente libre de todo prejuicio busco lo abstracto en lo concreto y rebusco en mi vieja alma de pintor. ¿Qué hay de bello en paredes decrépitas? No lo sé. Ahí está la gracia.

Como dice la canción , una lluvia de madrugada.

RURAL TEXTURES


A TRIBUTE TO TAPIES

5 comentarios:

Jan Puerta dijo...

La soledat es necessària per aconseguir una mica de equilibri (no tot el desitjat) en un esperit rebel.
Al menys a mi m'ho sembla així.
L'anima de pintor es porta dins, de tant en tant treu el cap. I quan les pinzellades i els cops vigorosos de paleta ens alliberen, la llum torna a ser benèvola amb nosaltres.
Encertada semblança de l’obra de Klee a la primera imatge. Tot i no estar acabada. Però el temps segurament et farà aproximar mes.
El homenatge a Tapies em sembla correcte si parlem de una etapa molt concreta de la seva creativitat. Si parlem de la darrera que es quan menys por hauria de tenir al pintar i mes riscos hauria de corre, per allò de que la feina creativa ja esta feta, diria que mes et mereixes tu i la teva obra el seu reconeixement.
Una abraçada Josep.

Cris dijo...

Josep si segueixes fent homenatges com aquest, a mi em deixes amb la boca ben oberta, m'encanta el treball que hi fas, com composes la imatge, i les textures, molt bon feina un cop més :) Salutacions i una abraçada!

XuanRata dijo...

Fantástica la segunda: es más que una cata, es un mordisco. Y me gusta más que Tapies.

Ramon Portillo dijo...

Las dos me encantan.

Qué es la belleza sino eso que no es del todo explicable, que se dirije más a los sentimientos que al intelecto.. pues eso, aunque no haya explicación, estas dos fotos son buenas de coj..es

Saludos.

Encarna dijo...

Sempre hi trobo un encant, una inusual bellesa, en les coses aparentment decrèpites.
Particularment m’agrada molt la segona imatge. Hi ha un artista dintre teu irreductible.
Molts records!

Europe Photobloggers

Buscador universal de información fotográfica

Loading

Mi lista de blogs